Vols la teva portada Time Out personalitzada? #surtalcarrer

31 d'agost del 2016

Aquest cap de setmana, el nostre fotògraf Iván Moreno serà a Palo Alto Market amb un photocall d’allò més original: una portada gegant de la nostra revista perquè puguis ser el protagonista per un dia. A més a més, si comparteixes la teva fotografia a les xarxes socials amb el hashtag #surtalcarrer, entraràs en el sorteig d’una Polaroid 635 CL Impossible Project Barcelona.

 

Què has de fer?

 

Apropa’t al nostre espai a Palo Alto Market, des de les onze del matí a les nou del vespre, i fes-te una fotografia a la nostra portada. Nosaltres ens encarregarem de publicar-la al microsite surtalcarrer.timeout.cat. Des d’allà la podràs descarregar i compartir-la a les xarxes socials. T’hi esperem!

Vols que algú t'acompanyi? #vineambmi

16 d'agost del 2016

Ja sabeu que a Time Out Barcelona tenim l'obsessió perquè surtis, t'ho passis bé, no et perdis cap concert, cap obra de teatre, cap pel·lícula, que tastis els millors restaurants, que beguis als bars més acollidors... I no volem que hi vagis sol. A partir del 14 de setembre, a la nova revista creem una secció en la qual podràs explicar qui ets i demanar als barcelonins que t'acompanyin.

Estàs cansat de córrer sol? Ets un fan de Divine Comedy i cap amic teu s'hi anima? No et vols perdre la propera sessió de pizza i pel·li del Phenomena? Vols comentar la jugada després de veure l'Agrupación Sr. Serrano al Lliure? Vols tastar les braves del Tomàs? T'ajudarem a trobar gent com tu.

El mecanisme és fàcil. Envia'ns un mail a redaccio@timeout.cat i explica'ns qui ets i a on vols anar. O fes-ho a través de Twitter amb el hashtag #vineambmi. Un periodista de Time Out es posarà en contacte amb tu, et farem una entrevista i traurem a la revista el teu perfil i el contacte que ens donis.

T'avisem: et sortiran amics sota les pedres!

Vols que Time Out t'entrevisti? #mhomereixo

29 de juliol del 2016

Al nou Time Out Barcelona, volem que els lectors surtin molt més que ara. Volem que es vegin, que reclamin sortir. Per això transformem la secció Gent de Barcelona, on cada setmana entrevistem algú interessant de la ciutat, en una secció oberta a tothom. Si ets barceloní i tens un projecte interessant, si creus que ningú no t'ha fet cas mai, si tens una col·lecció increïble, si creus que la teva mare o el teu germà tenen una gran història a explicar, si ets un crack a la feina... Ara tindràs l'oportunitat que els lectors de Time Out Barcelona sàpiguen qui ets.

Que, com ho has de fer? Doncs, és ben fàcil. Envia'ns un e-mail a redaccio@timeout.cat i posa a l'assumpte 'M'ho mereixo'. I explica'ns per què et mereixes sortir a Time Out. També pots conversar amb nosaltres a través de Twitter amb l'etiqueta #mhomereixo i dir-nos per què t'hem d'entrevistar. Un periodista de Time Out es posarà en contacte amb tu, t'anirem a veure, et farem una foto i sortiràs a la revista.

Tot això ho podràs veure a partir del 14 de setembre! Va, qui s'anima?

Benvinguts al nou Time Out

27 de juliol del 2016

Després de molts mesos treballant-hi, ja ho podem anunciar oficialment. A partir del 14 de setembre, Time Out Barcelona abandona el seu model de distribució actual (dimecres a la venda al quiosc, divendres encartat a El Periódico) i surt al carrer a trobar-se directament amb els seus lectors. Sense intermediaris.

Cada dimecres, 70.000 exemplars de Time Out seran distribuïts en més de 150 punts de la ciutat que hem triat per la seva afinitat amb els valors de la nostra revista: una selecció de bars, restaurants, teatres, cinemes, botigues, equipaments cívics, centres esportius, etc. Hi instal·larem uns dispensadors fixos i degudament senyalitzats, d'on podreu agafar lliurement el vostre exemplar de Time Out. A més, hi haurà 22 punts claus de la mobilitat on farem distribució en mà de forma intensiva cada dimecres a primera hora del matí. La xarxa de distribució inclourà altres municipis de l'àrea metropolitana, i estem treballant per arribar també a les principals ciutats de la resta de Catalunya.

No hem inventat res: seguim el camí dels companys de Time Out London i Time Out New York, que els darrers anys han fet, amb gran èxit, el pas al model gratuït que ara posem en marxa a Barcelona. Vuit anys després del nostre naixement aquí, amb aquest salt endavant pretenem arribar a encara més lectors, ser encara més útils i inspiradors, ajudar a dinamitzar encara més el consum d'oci i cultura, i, en definitiva, contribuir a l'èxit d'aquesta ciutat vibrant, oberta i cosmopolita que es diu Barcelona.

Ho farem, a més, amb una revista clarament millorada. Mantenim paginació, millorem la qualitat del paper i la impressió, modernitzem el disseny, creem noves seccions, i apostem per uns continguts encara més prescriptors. Un Time Out nou, més inspirador que mai, més a prop del carrer que mai, més obert als lectors que mai.

Hem posat en marxa aquesta pàgina per anar informant de tot allò relacionat amb el llançament del nou Time Out. Aquí anirem mostrant com creix la xarxa de distribució, podreu esbrinar quin és el punt Time Out més proper al vostre domicili, centre de treball o zona d'oci, publicarem notícies del 'making off' del llançament, i a mesura que s'acosti el dia D donarem algunes sorpreses que de moment són secrets ben guardats.

No cal dir que t'agrairem que comparteixis aquesta pàgina als teus perfils a les xarxes socials i ens ajudis a donar a conèixer la bona nova: a partir del 14 de setembre, Time Out Barcelona #surtalcarrer!

Eduard Voltas
Editor de Time Out Barcelona